Aku dengar kat tepi pantai ada... - K'Ara; Khairani; Huiz; Lochris (Siri aku dengar kat..., 2018)
Selain menikmati bayu laut di tepi pantai, kita juga boleh memancing, berenang ataupun berkelah. Tapi tahukah kamu, setiap pantai di dunia ini pernah meragut nyawa? Disebabkan itu, roh-roh hantu tidak henti berkeliaran di sekitar pantai untuk mencari pengganti. Tak percaya? Ia mungkin tak wujud, tapi bacalah 'Aku Dengat Kat Tepi Pantai Ada...' untuk kamu rasai kehadiran 'mereka'!