Bukan mujahid plastik dakwah itu realiti, bukan fantasi - Hafizi Abdul Aziz; Wan Ahmad Afiq Wan Zaidi; Nur Aimi Athirah Suhaimi; Shahida Fazira Hassan; Hafizah Mohamed Said; Maliana Musa (Siri travelog tarbiah 1.0, 2016)
"Tahu tak? Ada ikhwan sanggup basah meredah hujan semata-mata mahu hadirkan diri ke program. Bahkan ada yang sanggup menaiki motor melebihi 3 jam untuk berjumpa anak adik (halaqah) di sekolah. Hujan dan mendung tidak dihirai, malam atau siang tiada beza. Demi cinta dan pembuktian cinta pada-Nya, nyawa dan harta menjadi persembahan." -- back cover