Dari alam angker saka - Nizam Bachok (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2015)
Seram sejuk menatap 20 karya seram Nizam Bachok berjudul "Dari Alam Angker: Saka" ini. Biarpun begitu, ia juga penuh dengan sindiran. Setiap helaian diharap membuka mata pihak yang alpa dan tidak peduli tentang saat-saat akhir berdiri di muka bumi. Jangan biarkan hidup anda tersasar. Peluang kedua diberi namun... Hayati karya artis komik berbakat ini!