Jangan tutup lampu... mimpi ngeri tak bernoktah... : cereka Mexico - Yap, Zhuo Yong (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2020)
"Kau anak ketujuh, kan? Maknanya kau ni pembawa malang!" Khabarnya, sebelum masuk 13 tahun... anak ketujuh mesti dihapuskan. Kalau tak... "Aku tahu 'dia' memang wujud!" Maka bersedialah kau untuk untuk berdepan dengan kematian tragis! "Tapi... semua tu cuma kisah seram je?" Ya, kisah seram yang kini menjadi kisah benar. 6 karya misteri ni buatkan korang tak senang duduk.