Jangan tutup lampu... tangisan larut malam... : cereka Jepun - Scho; Izzati Zaiton; Zac (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2016)
Semua orang memiliki naluri ingin tahu yang terlampau, tujuh karya legenda misteri jepun yang membuatkan anda ingin mencari-cari jawapan tanpa disedari. Namun, perasaan ingin tahu ini mungkin membahayakan anda. Jangan terlalu mengejar jawapan. Tidak semestinya ia sesuata perkara yang baik jika terlalu ingin mengetahui sesuatu hal yang tidak patut diketahui!