Jerat tembok sesat - Jo; Kin (Siri benda pelik, 2020)
Sejak diselamatkan di tapak perkhemahan, Seth dapat rasakan ada yang tak kena dengan hidungnya. Tak sangka... rupa-rupanya hidung kayu Seth dirasuk roh! Yang bagusnya, roh sikit pun tak ganggu Seth. Malah turut membantu Seth dan rakan-rakan. Agaknya bahaya apa menanti diorang kali ni?