Rasulullah seorang doktor - Ubaidillah, Ahmad
Buku ini menjelaskan cara pengubatan yang dilakukan oleh Nabi s.a.w., khasiat bahan ubat semulajadi, penyakit fizikal dan bukan fizikal. Disusun berdasarkan pada al-Quran dan sunnah.