Suara anum menyusuri arus reformasi - Nik Nazmi Nik Ahmad 1982- (Pusat Sepakat Sdn. Bhd., 2016)
Buku ini merupakan himpunan esei dan ucapan seorang pemimpin muda negara bermula gelombang perubahan politik 2018 sehingga kini. Isu-isu semasa yang disentuh melangkaui tajuk-tajuk berat seperti politik, agama, kaum hinggalah tajuk yang lebih santai seperti bola sepak!