Walang - Amal Hamsan (Lejen Press, 2016)
Kisahnya mudah. Huluran tangan pertama kali, terus mempercayai. Lantas seluruh hidup yang disangkakan tiada erti, disandarkan pada seorang gadis yang sangat disayangi sepenuh hati. Sayang, rasa itu tidak sama. Ada sesuatu yang memburuk di dalam jiwa, membuatkan apa yang berpelangi tidak lagi mengeluarkan warna, menjadikan yang wangi terus membusuk terhina dan yang indah tidak kekal lama. Tidak kekal lama.