Intuisi culik - Jekyll Gyzma (Magic bean, 2020)
Bagasi hitam sudah lusuh. Bagasi hitam ada kesan darah. Bagasi hitam mampu memuatkan mayat seorang budak lelaki. Gean berhenti melangkah. Dia terkedu. Dia sedikit pun tiada kekuatan hendak membuka bagasi hitam depan mata. Tapi dia cukup pasti. Intuisi yang membara kini telah hilang. Kakinya longlai. Apabila Bront terjebak dalam kancah sindiket tidak berperikemanusiaan, apa yang mereka cungkil jauh lebih dahsyat daripada disangka. Gean bertembung dengan Myla yang dipercayai terancam dan dia mahu selamatkan kanak-kanak itu! "Tak sangka sedap juga jari kau, ya?"