Episodik mimpi - Nurmala Samin (Magic bean, 2020)
Aku bukan pencinta tapi aku pemimpi. Dua sahabat bertarung masalah fobia! Ash ingin berterus terang dengan dunia dia tak bahagia sebenarnya. Ash putus asa dengan realiti cinta hingga menghidap philophobia. Dia terjebak ke dunia mimpi. Dollie yang ceria pula hidap penyakit 'tak boleh menangis'. Mengharungi kehidupan yang sukar, tiada siapa tahu Dollie bertarung dihimpit masalah keluarga. Masih adakah lagi 'cinta' di dunia penuh kekejaman ini? Atau hanya dunia mimpi menjanjikan kebahagiaan? Adakah bercinta satu keperluan? Adakah menangis satu kemestian?