Kak Long kawasan ada berani? - Mastura Mohd. Salim (Komrad Buku, 2020)
"Walaupun aku kak long kawasan, tapi aku lain daripada yang lain, Kau ingat kak long kawasan ni kaki gaduh ke? Kau bayang kak long kawasan ni ada pengikut yang ramai dan dilayan macam raja ke? Kau fikir kak long kawasan ni tak reti hormat orang? Tapi... jangan langsi sama aku. Ini buku kak long kawasan yang punya!"