Cerita orang HR - Izman Pauzi 1976- (Komrad Buku, 2019)
Korang selalu kata orang HR tak ada kerja, sejujurnya mereka tidak tahu apabila kami betul-betul sibuk, nak makan sesuap nasi pun tak sempat. TAK PERCAYA? Memanglah korang tak patut percaya sebab ia tipu. Sebenarnya keharmonian kilang, tahap disiplin yang terkawal dan pengurusan gaji itu turun dari langit.