Cerita dalam hospital - Amalina Nudin 1992- (Komrad Buku, 2019)
NAK ANAK JADI DOKTOR? DIRI SENDIRI BERCITA-CITA JADI DOKTOR? SERIUS? DAH FIKIR SERATUS, SERIBU, DAN SEJUTA KALI? Nampak best jadi doktor? Nampak gah kerjaya ni? Rasa gaji doktor itu banyak sampai tak habis makan? SEKEJAP. SEKEJAP YA! Dah bersedia ke nak lalui fasa yang dinamakan housemanship sebelum jadi doktor tetap? Dah bersedia untuk selalu kena marah? Dah bersedia untuk kerja yang sangat penat? Dah bersedia untuk lalui hidup yang sangat sibuk sampai ada harinya kau lupa nak makan? Kau rasa? Masih nak jadi doktor? Masih nak anak jadi doktor? Tapi kalau semua orang tak nak jadi doktor, siapa nak jadi doktor?