Sheikh Abdullah Fahim penentu tarikh kemerdekaan negara 31 Ogos '57 - Mokhtar Petah 1934- (Pustaka Antara Sdn Bhd, 1997)
Biography of Sheikh Abdullah Fahim, ca. 1869-1961, ulama and politician of Malaysia.