Pencukaian Malaysia pentadbiran, penaksiran dan pematuhan cukai : termasuk cukai keuntungan harta tanah - Jeyapalan Kasipillai (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 1998)
Taxation, tax administration and procedure, Malaysia.