Aku dengar kat air terjun ada... - Frog (Siri aku dengar kat..., 2020)
"Wah, cantiknya kawasan air terjun ni!" Tapi... awas! ada yang sedang memerhati. "Tolonggg... ada orang lemas!" Walaupun airnya cetek dan jernih, 'perangkap' tak pernah kenal mangsa. Air terjun, lokasi menarik tumpuan ramai. Tapi dalam berseronok tu, jangan sekali-kali kita alpa. Banyak 'makhluk tersembunyi' tengah perhatikan kita. 'Dia' cuma tunggu peluang nak kenakan kita.