Aku dengar kat hospital ada... - Lochris; Huiz; Khairani; Azian Zain (Siri aku dengar kat..., 2016)
Satu-satunya tempat di mana kelahiran dan kematian berlaku setiap hari-hospital-maka tidak hairanlah jika ada sesuatu yang berkeliaran di koridor selain bunyi ketawa dari wad yang tiada penghuni. Jadi, beranikah kamu memasukinya? Beranikah kamu bila ada suara memanggil tapi hanya kamu saja yang dengar? "Mereka" akan guna pelbagai helah untuk menarik perhatian, sekiranya terperdaya, kamu mungkin takkan kembali lagi...