Jangan baca kombo ini - Ismi Fa Ismail 1986- (Buku Fixi Sdn Bhd, 2020)
Kisah bermula selepas Munir bertemu seorang kanak-kanak bernama Adib bersama novel tulisan ibunya. Anehnya, satu persatu kisah yang ditulis mula menguasai hidup Munir.