Aku dengar kat rumah ada... - Lochris; Huiz; Khairani; Azian Zain (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2016)
Bayangkan situasi ini ketika kamu berada di rumah... ada "sesuatu" sedang memerhati kamu tatkala hendak ke tandas di tengah malam. Ada "seseorang" tiba-tiba muncul di belakang semasa memandang cermin. Ada bunyi hentakan dari tingkat atas ketika kamu sedang mengulang kaji... semua ini... sekiranya kamu terserempak dengan "mereka" ketika di rumah, cara terbaik adalah abaikan saja...