Aku dengar kat hotel ada... - Wei, Lun; Huiz; Khairani; Azian Zain (Siri aku dengar kat..., 2019)
"Ada kaki tergantung kat atas pintu!" "Apa dah jadi? Kenapa tidur kat balkoni?!!" "Siapa pula ketuk pintu malam-malam buta ni?" Pasti ramai suka tidur di hotel. Apatah lagi hotel lima bintang. Jangan seronok sangat. Banyak kisah seram dikaitkan dengan hotel. Pernah terfikir tak apa akan jadi kalau ada gangguan datang tanpa dipinta yang buat korang tak senang duduk? Kalau boleh nak check out terus. Tapi... kalau terus stay, adakah entiti berhenti mengganggu?