Alam pensejarahan dari pelbagai perspektif - Tan, Liok Ee; Badriyah Haji Salleh (Dewan Bahasa dan Pustaka, Kementerian Pendidikan, Malaysia, 1996)
History sources of Malaysia and historiography; papers of a conference