Glosari industri pembuatan kapal terbang bahasa Inggeris-huraian-bahasa Melayu, bahasa Melayu-bahasa Inggeris (Dewan Bahasa Dan Pustaka, 1995)
English-Malay, Malay-English dictionary of aircraft industry terms