Memahami jiwa dan minda remaja - Rohaty Mohd. Majzub (Penerbit Fajar Bakti, 1998)
Buku ini mendorong pembaca untuk meneroka dunia remaja serta memahami perkembangan remaja secara lebih intim dan dekat.