Pembangunan undang-undang di rantau ASEAN - Abdul Monir Yaacob; Suzalie Muhamad (Institut Kefahaman Islam Malaysia, 2002)
Buku ini mengupas dengan terperinci mengenai beberapa isu penting di dalam negara seperti Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei Darussalam, Thailand dan Kemboja mengenai kemajuan umat Islam dan perundangan.