Info UniMAP (Universiti Malaysia Perlis, 2013)
Info UniMAP Jan-Jun 2013 ini memberi fokus kepada Plan Strategik Pengajian Tinggi Negara (PSPTN). Pelan tindakan ini memberi tumpuan kepada pelaksanaan dan pencapaian bagi projek-projek yang ditetapkan di IPT .