ANTI HADIS jarum Yahudi - Isa Ismail; Yusuf Wanjor (Thinkers Library, 1996)
Dalam buku ini akan dapat kita mengimbas siapa dan apakah ajaran yang ada pada anti hadis di samping suatu perbahasan ringkas tentang apa yang dikatakan hadis dan sunnah.