Hukum mencarut mengumpat dan mencaci yang halal dan yang diharamkan - Ghazzali 1058-1111 (Usnie Publisher, 1999)
Buku ini dipetik sebahagian daripada kitab Ihya Ulumuddin karangan Imam al-Ghazali yang mendapat gelaran Hujjatul Islam dan Imamul Muslimin, maka kita berharap agar masyarakat faham dan mengerti perkara-perkara yang berkaitan dengan mengumpat. Bagaimanakah mengumpat yang dicela dan bagaimanakah mengumpat yang dibolehkan telah diterangkan oleh Imam Al-Ghazali akan pembaca ketahui di dalam buku ini.