Kenapa aku miskin? #30 sebab : rezeki tak salah alamat - SisYoujae (Siri 30 wadah, 2020)
Kita sering takut digelar miskin, papa kedana dan pakai. Tapi ramai tak sedar, gelaran ni bukan saja merujuk pada simbol $$ semata. Pernah tak tertanya-tanya. 'Kenapa aku miskin? Kenapa susah sangat rezeki nak masuk?' Ya, #rezeki itu jaminan Allah SWT, ada yang cepat ada yang lambat. Tapi pernah terfikir tak MASALAH ni berpunca daripada diri sendiri? Sama ada miskin 'harta' mahupun 'nilai kehidupan', selami karya nukilan Sis Youjae yang akan membongkar tembok penghalang dalam usaha kita menjemput #rezeki. Kenapa aku miskin? Mungkin sebab selama ni ia SALAH ALAMAT!