Strategi reka bentuk pembangunan lestari - Aminatuzahariah Megat Abdullah (Penerbit UTM Press, 2021)
Buku ini mengupaskan pelbagai isu alam sekitar akibat pembangunan fizikal tidak seimbang yang membawa kepada kerosakan terhadap komponen alam sekitar. Pelbagai strategi reka bentuk pembangunan lestari dihuraikan dengan tujuan untuk menangani isu atau masalah yang berpunca daripada pembangunan yang pincang.