Ghostpital II - Kamarul Ariffin Dr (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2020)
Hospital adalah sebuah bangunan yang menyaksikan kelahiran, kematian dan segala suka duka sengsara manusia di antara dua fasa kehidupan itu. Ia banyak menyimpan rahsia dan tiada siapa yang lebih arif tentangnya melainkan para petugas yang berkhidmat di bawah bumbungnya sendiri. Naskah ini mengumpulkan kisah-kisah seram oleh warga hospital dan premis kesihatan yang berkenaan.