Ms. Kucing vs Mr. Cat - Hasreeyati Ramli (Karya Publika, 2019)
Cerita mengisahkan tentang Katrina yang pulang ke rumahnya setelah tamat pengajiannya, membela seekor kucing putih yang ditemuinya terbiar ketika dia mencari kucing putihnya yang bernama Snow White yang telah hilang. Rupa-rupanya kucing tersebut ialah kucing jirannya yang baru berpindah. Berlaku perebutan di antara mereka berdua. Hamshar, yang sering membulinya menjadikan suasana tidak keruan, hinggakan terjadi salah faham antara dua buah keluarga. Pelbagai peristiwa terjadi di antara mereka berdua ketika mereka terpaksa berkongsi hadiah yang sama ketika percutian mereka di Bandung yang menyaksikan pengeboman di sebuah pusat membeli belah terbesar di sana. Ketika hendak menyelamatkan Katrina, Hamshar telah ditimpa kemalangan. Adakah Katrina akan membantu Hamshar mengembalikan semula ingatan lelaki itu?.