Merry-Go-Around - Okazaki, Takuma 1986- (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2018)
Kitaran musim tak pernah berhenti. Terus berputar. Bermula dari musim sejuk dan kembali semula ke musim sejuk. "Dah lapan tahun berlalu sejak kita mula-mula kenal dulu. Dan sepanjang tu banyak musim berlalu dan pergi... macam merry-go-round." Natsuki dan Fuyuko, dua sahabat baik yang sentiasa luangkan masa selesaikan misteri. Namun bila tamat sekolah tinggi dan berpisah, perasaan Natsuki jadi 'senyap'. Ada cinta tak terluah. Selepas tujuh tahun bertemu semula, emosi Natsuki tiba-tiba membuak. Adakah kisah memilukan mereka akan berakhir seperti musim panas dan musim sejuk? Atau mekar seperti cerianya musim bunga?