Birat Ahm Ahmad - Ahm Ahmad (Penerbitan Kata-Pilar, 2019)
Bermula dengan zine, Ahm Ahmad mengumpul komik kesayangannya dalam sebuah buku tebal. Birat!: Edisi Bumper ini menghimpunkan pelbagai sindiran berkenaan realiti yang mengena terus pada kepala pembaca. Diterbitkan dengan lebih 160 kartun berwarna dan ilustrasi yang menghiburkan mampu membuatkan pembaca berguling-guling ketawa ketika sedang stress dengan masalah dunia. "Kesalahan yang sama jangan diulang-ulang. Sifat mangkuk tingkat mengulang-ulang mangkuk yang sama."