Jangan tutup lampu... hanya aku je yang nampak... : cereka Malaysia - Yap, Zhuo Yong (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2016)
Pernahkan anda terfikir, hantu sebenarnya di sisi anda? 9 karya misteri kisah benar di malaysia, tak kira anda sedar atau tidak, tanpa sedar ada sesetengah pernah 'bergaul' dengan mereka... Lepas habis baca, tanya diri anda sendiri, adakah anda pasti di sekeliling anda benar-benar orang ataupun...hantu?! Dia sedang membaca bersama-sama anda...