Jangan tutup lampu... roh jahat berkeliaran... : cereka Indonesia - Yap, Zhuo Yong; Syuhada (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2019)
Masa cikgu masuk kelas, 'benda' menyeringai tu muncul kat belakang dia. Kau je nampak! Dengar kata sekolah ni ada puntianak. Jadi betul ke yang teman kau pergi tandas waktu tengah malam tu 'kawan' kau? Baik jaga-jaga! Penunggu berkeliaran tepi jalan dan ikut sesiapa je yang dia nak... balik rumah. Kat mana-mana pun makhluk tu ada. Satu je nak pesan... jangan sekali-kali bangkitkan kemarahan 'dia'. Kalau tak, korang pun akan jadi hantu pendendam. 10 karya misteri menghidupkan aura seram tidak berpenghujung...