Dari alam angker psikosis - Scho (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2019)
Perbuatan jahat mengundang petaka. Dia terima satu bungkusan berisi debu mayat. Rupanya roh si mati kembali menuntut bela. Penuh kelicikan dia cuba lepaskan diri dari diburu. Namun roh pendendam bergelumang amarah... Hingga bertukar menjadi makhluk puaka mengerikan! Himpunan 12 karya mistik melibatkan manusia dan makhluk halus. Korang dah bersedia untuk 'menyelam' bersama Scho dalam kisah misteri. Tragedi dan psikosis ini?