Dari alam angker seringai malam - Nizam Bachok (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2013)
Nizam Bachok kembali lagi dengan jilid kedua "Dari Alam Angker : Seringai Malam". Setiap halaman pasti meremangkan. Terjaga tatkala dinihari, keseorangan, sayup-sayup kedengaran ilai ngeri...