Dari alam angker hantu engsot - Nizam Bachok (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2016)
20 himpunan cerita seram Nizam Bachok kembali menghantui malam pembaca. Cerita tentang nenek kebayan. syaitan dan jelmaan jin serta banyak lagi pasti buat semua tak lena tidur. Dapatkan naskhah korang segera. 'Dari Alam Angker: Hantu Engsot' pasti mengacau hidup korang...