Dari alam angker pendamping - Nizam Bachok (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2016)
Kompilasi seram Nizam Bachok kini kembali menghantui. 20 karya meremangkan dihidangkan kepada penggemar karya seram. Tunggu apa lagi? Jom dapatkan "Dari Alam Angker: Pendamping". Hati-hati.... Jangan baca kalau lemah semangat...