Dari alam angker dendam berdarah si Punti - Nizam Bachok (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2018)
Iri dan cemburu Punti mengatasi kewarasan akal. Dia tak peduli sama ada musuhnya itu darah dagingnya sendiri atau tidak, yang penting dendamnya terbalas biarpun dirinya diperlaku kejam. Melati, si cantik manis dambaan ramai jejaka. Namun dia memilih Jati tanpa mengetahui ada hati yang tercalar. ​Penyatuan mereka menyuburkan lagi kesumat di hati Punti. Mungkinkah dengan darah boleh memuaskan Punti?