Harry Potter dengan banduan Azkaban - Rowling, J.K (Penerbitan Pelangi Sdn Bhd, 2019)
Selama dua belas tahun, Penjara Azkaban, sebuah kota kubu sihir yang mengerunkan, telah memenjarakan banduan paling kejam, Sirius Black. Ahli sihir itu, yang dikatakan penyokong kuat Raja Kuasa Jahat, Lord Voldeangri, telari berjaya kmelini kmelini Harry Potter untuk membalas dendam atas kejatuhan tuannya. Harry Potter dalam bahaya. Tembok tebal sekolah sihirnya sekali pun tidak dapat melindunginya daripada Sirius Black, apatah lagi dengan adanya musuh dalam selimut.