Pergi mati - Khairul Zaman Khobin (Lejen Press, 2014)
Najib, seorang guru yang punya hidup sosial yang songsang terlibat dalam sebuah permainan online ngeri yang bakal mempertaruhkan nyawanya. Survive atau mati di hadapan jutaan penonton? Dia harus memilih! Nur dan Azmi, pasangan kekasih antara jemputan VIP yang dijemput untuk menyaksikan permainan itu secara langsung di depan mata. Madam M, penganjur permainan online berasa curiga dengan tetamu-tetamu VIPnya. Sebuah permainan tentang hidup dan mati. Tentang survival of the fittest!