Memori bukan memoir 20 bulan reformasi pendidikan - Maszlee Malik 1974-
Buku ini sebagai persaksian selama 20 bulan reformasi yang pernah diusahakan melangkaui topik-topik sensasi politik seperti Jawi dan kasut hitam.