Pengurusan kualiti menyeluruh dalam pendidikan teori dan amalan di sekolah - Siti Noor Ismail; Shamsuddin Muhammad (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2021)
Buku Pengurusan Kualiti Menyeluruh dalam Pendidikan: Teori dan Amalan di Sekolah menghuraikan isu pengurusan kualiti dalam pendidikan, khasnya bagi aplikasi pengurusan kualiti di sekolah ke arah menjana kecemerlangan pendidikan. Perbincangan buku ini meliputi pengertian dan konsep kualiti, para pelopor terkenal dalam bidang kualiti seterusnya konsep serta aplikasi TQM dalam pendidikan, berserta konstruk dan dimensi penting TQM yang menyumbang kepada kecemerlangan sekolah.