Kontemporari suara anak muda - Walid Ali 1989- (PEANUTZIN, 2017)
Pengkarya-pengkarya teater tempatan akan terus bereksperimentasi dengan cara penyampaian, bentuk persembahan dan juga bahasa dalam persembahan. Mereka ialah pengkarya yang mempunyai pemikiran yang muda dan berani. Mereka tidak terikat dengan satu cara yang telah ditetapkan. Dengan adanya koleksi penulisan yang mengupas pelbagai isu tentang teater kontemporari, buku ini menjadi rujukan untuk semua. Isu-isu kompleks telah disampaikan dengan mudah dan menarik supaya sesuai untuk bacaan umum. Bukan sahaja untuk ahli akademik, pencinta seni dan pelajar yang sedang berusaha menyiapkan penulisan akademik.