Dadah dan keselamatan insan / Mohamad Daud Druis, Zarina Othman, Nor Azizan Idris - Mohamad Daud Druis; Zarina Othman; Nor Azizan Idris (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2020)
Buku in amat sesuai untuk dijadikan rujukan oleh sarjana, pembuat dasar, penguatkuasaan dan pelajar pasca sarjana diperingkat universiti. Buku ini diharap dapat menjadi panduan terhadap isu dadah dan menyumbang terhadap keselamatan insan dan negara.