Jenayah perundangan dan penguatkuasaan - Ramalinggam Rajamanickam; Mohamad Rizal Abd. Rahman (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Buku ini akan membawa pembaca menelusuri amalan penguatkuasaan undang-undang jenayah di Malaysia