Pemerkasaan penglibatan politik wanita di Malaysia kepimpinan dan gender - Nor Rafidah Saidon; Sity Daud; Mohd Samsudin (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2020)
Buku ini mengupas pemerkasaan penglibatan politik wanita yang berlaku secara berperingkat-peringkat disebabkan oleh beberapa cabaran seperti pendidikan, budaya, agama, persekitaran dan lain-lain.