Penerapan Mahathirisme dalam era pentadbiran Najib Razak - Muhammad Effendi Ismail (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Buku ini mengajak pembaca memahami dan menilai perkembangan pendekatan